Pienen piirin ohje- ja
tukisivusto

Onko avainkoodi kateissa tai vanhentunut?

Hanki uusi tästä.

Mikä on Avainkoodi?

Avainkoodi tekee palvelun käyttöönoton helpoksi. Kun Piirinmestari luo uuden jäsenen Piirinsä, saa jäsen avainkoodin Piiriin tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Helppokäyttötunnusten kohdalla avainkoodia ei toimiteta tekstiviestillä tai sähköpostitse. Piirinmestari voi auttaa helppokäyttötunnukseen saajaa palvelun käyttöönotossa asentamalla sovelluksen ja näppäilemällä avainkoodin.

Voit tarvita uuden avainkoodin tilanteessa, jossa olet kirjautunut ulos Pienen piirin sovelluksesta. Saat uuden avainkoodin sähköpostiisi käynnistämällä sovelluksen, valitsemalla "Liity piiriin" ja "Hanki uusi tästä". Voit myös tilata uuden avainkoodin tästä. Piirisi Piirinmestari voi myös luoda sinulle uuden avainkoodin.

Mikä on Piiri?

Yhteydenpito Pienen piirin palvelussa perustuu Piireihin. Piiri on suljettu ryhmä, johon kutsutut jäsenet voivat pitää yhteyttä toisiinsa. Piirin jäsenet eivät näy toisten piirien jäsenille, mikä tekee Piiristä myös turvallisen. Piiri sopii mainiosti esimerkiksi perheen, ystäväporukan tai muun ryhmän yhteydenpitoon.

Mikä on Piirinmestari?

Piirinmestari luo oman Piirinsä palveluun, ja kutsuu Piirin jäsenet käyttämään palvelua. Toisin kuin muut Piirin jäsenet, hän voi lisätä tai poistaa Piirinsä jäseniä. Piirinmestari voi myös muuttaa luomiensa helppokäyttötunnusten tietoja, kuten kuvaa tai nimeä.

Mikä on Helppo­käyttötunnus?

Helppokäyttötunnus sopii Piirin jäsenille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, ja jotka tarvitsevat vielä helppokäyttöisemmän version palvelusta. Piirinmestari hallinnoi helppokäyttötunnusta, eikä helppokäyttötunnusta käyttävälle Piirin jäsenellä näytetä asetuksia tai muita hankalia toimintoja.