Usein kysytyt kysymykset

Keitä te olette? Toimiiko tämä?

Pieni piiri on suomalainen, vuonna 2011 perustettu startup-yritys. Olemme toimittaneet vuosivälillä 2012-2017 yli 600 Pieni piiri -laitetta ammattikäyttöön. Olemme innoissamme siitä, että voimme viimein tarjota palveluamme myös kuluttajille.

Osaako läheiseni käyttää tätä? Osaanko minä?

Palvelun käyttö onnistuu todistetusti muistisairaaltakin, jolla on vaikeuksia käyttää senioripuhelintaan. Voit kokeilla palvelua 14 vuorokauden ajan veloituksetta.

Mitä tarvitsen palvelun käyttöön?

Pieni piiri toimii tavallisella tietokoneella ja useimmilla mobiililaitteilla ilmaisen Chrome-nettiselaimen kautta. Ikääntynyt käyttää palvelua Pieni piiri -laitteella. Valitettavasti kuvapuhelujen soittaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista Applen iOS-laitteilla, eli iPadeilla ja iPhoneilla. Näilläkin laitteilla voit kuitenkin lähettää kuvia ja viestejä läheisellesi.

Mikä on Pieni piiri -laite?

Pieni piiri -laite muodostuu Samsung Galaxy Tab A -tablettikoneesta ja Pienen piirin sovelluksesta. osaamisen mukaan helppokäyttöisenä tablettina, senioripuhelimena tai ihan vaan valokuvakehyksenä, johon omaiset voivat lähettää valokuvia ja tarvittaessa soittaa kuvapuheluja.

Minusta tämä on mahtava, mutta innostuuko läheiseni tästä?

Pieni piiri on monelle ensimmäinen kosketus moderniin teknologiaan, ja joillakin käyttäjillämme se on herättänyt ennakkoluuloja. Onnistumisen elämykset palvelun käytössä ja lisääntynyt yhteydenpito ovat kuitenkin johtaneet siihen, että lähes kaikki palvelua kokeilleet ovat halunneet jatkaa sen käyttöä! Muistathan, että laitepaketilla on 14 päivän peruutusoikeus ja että sovellusta voit kokeilla samaiset kaksi viikkoa veloituksetta!

Voiko läheiseni joutua nettihuijauksen kohteeksi?

Pieni piiri -palvelussa voit itse valita, ketkä voivat olla yhteydessä läheiseesi. Mikäli laitetta käytetään myös nettisurffailuun, on tietysti myös turvallisuusasiat hyvä ottaa huomioon.

Entäpä tietoturva?

Pieni piiri on ns. pilvipalvelu. Palvelimemme sijaitsevat Irlannissa erittäin hyvin suojatuissa ja valvotuissa tiloissa, jotka vastaavat useimpiin kansainvälisiin tietoturvasertifiointeihin. Itse kuvapuhelut ja muu viestintä välitetään nettipankkien tapaan salatun yhteyden läpi.